Eidsvatnet, Lindås

Eidsvatnet, Lindås

12. januar, 2016

IMG_9119

Det er ikkje kvart år det er skøyteis her på vestlandet, men etter mange kalde dagar utan snø i lufta er det endelig trygg is på mange vatn. Og er måtte berre ha meg ein tur for å prøve skøytene etter gammalt.

IMG_9117

Eg tok turen ut til Vågseidet og Eidsvatnet, der det hadde vore mykje folk på isen dei siste dagane. Litt skjelven i beina dei første minutta, men det gjekk etterkvart bedre og bedre sjølv om skøyteferdigheitene ikkje er dei same som på 80-talet 🙂

IMG_9120

IMG_9128

Eg gjekk heile vatnet til endes to gonger, og vart gått forbi av ein eldre mann på godt over 70 år på lengdeløpsskøyter.For ein stil. Ja, ja, eg klarar meg no greitt nok.

IMG_9130 IMG_9125

Veldig kjekt å få prøva skøyteformen etter gammalt. 4 km.

No Comments

Post a Comment